panik

jag hatar hatar hatar att ligga hemma och vara sjuk! Ja vill inte ligga still men så fort ja gör något så blir ja ju jätte trött! suck..
Hilda åkte till dagis imorse, hon älskar att vara på dagis att få leka och utvecklas tillsammans med sina kompisar! Känns verkligen kanon inför måndag då hon ska tillbringa sin första natt på hotellet! Mysig!

jag börjar få panik också för jag borde packa o se till att ja har allt, men så vet jag att jag inte har allt hemma och måste åka till affären så det blir väl att åka i väg å släppa mig själv genom butiken! ha låter som jag ska dö ,men de känns ju så till å från!
något mer som gör mig galen är mitt hår , förbanade hår. ska verkligen klippa å färga när ja kommit hem från thailand, för det känns förjävligt. jag klagar visste mkt idag men ändå känner jag mig rätt glad konstigt!

nej nu längtar jag efter att bli så jävla brun man bara kan bli så ni andra får känna er som blekfisar för det är vad ni kommer vara! :) HAHA skadeglädje är ju bland det bästa!

VÄDER IDAG BANGKOK: 32 grader varmt och sol! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SÅ UNDERBART!!!!!!!!!



ja önskar ja kunde tr...

jag önskar jag kunde trolla.. ja vill inte vara sjuk mer. ska till läkaren i eftermiddag blir sjukskriven hela helgen med, men måste verkligen bli frisk tills på måndag då vi åker till thailand, kan ju inte sitta med feber på ett flygplan i flera timmar :( Men får samtdigt dåligt samvete mot jobbet men de kan ja inte göra något år, kan jag inte äns laga mat åt mig sjäv hur ska ja då kunna jobba? ) :( ..

MASSOR KRYA PÅ DIG KRAMAR TILL MIG  !!!


RSS 2.0