Naglar

måste köpa en ny rengöringskräm, fy fan min vackra hy , vad händer :(

Varit hos ala familjen på middag , de blev stek mums! Och annanas med glass till efterrätt :) Snart träning ska bli sjukt skönt plaska lite i vattnet!
Imorgon måndag igen jobbar natt, hoppas de går fort för ja vill ha fredag tror ja! :)


Har  skit fina naglar nu tack min underbara syster <3

PUSS

.........

Ridpassen som skulle varit två blev ett i morse, suck men jag tog först ut lite ilska i klubbrummet och de mest nu när ja rensa vinden. the war have enter, and you are gonna lose this. I´m your worst enemy, and you are gonna be sorry.


Nu jobb.. men måste skynda ska nog stanna och handla lite godis hihih!


min prinsessa

Min prinsessa gråter :( Hon började löpa idag och då blir hon ledsen och gnällig. Så i natt får hon sova i min famn!



Jobb imorgon, 13-20 skönt :) Längtar tills fredag då ska vi till ikea och köpa en skit ful trä hylla att sätta upp i gaderoben så vi får lite ordning där :P Men längtar mest till lördag, RIDING IGEN HELT UNDERBART!









Marlon Brando Moor!

idag stod det hoppning på schemat! Kul, men måste erkänna att jag var så sjukt nervös att jag mådde illa. Ja var tillomed tvungen att fråga mig själv, varför? Jag är inte rädd för att ramla av jag är inte rädd för att gör fel. sen slog det mig, jag är rädd att inte leva upp mitt mina egna kvar och förväntningar! Marlon är en pärla , kanske inte för er men för mig. ja har kännt honom sen barns bena, och när ja skriver det här gör det ont, det är inte bara riding med honom de är känslor, att han ger mig så mkt efter så många år, ja lämna honom nu är ja tillbaka och han har förlåtit. Varför? Känner han samma kemi som ja gör? Ser han hur jag tänker? Ni vi inte hur jag tänker men ja vet jag minns orden jag lovade honom dagen ja gick. dom orden ska förbli sanna om det så är det sista jag gör!!

Tog jätte fina bilder, eller syster Sara tog jätte fina bildr lägger upp dom senare! <3

.........

ja, det är sant jag är så förbanat jävla trött att när jag kom hem från jobbet förut satt jag migpå golvet och grät. tårarna sved på kinderna, jag hade ingen kraft att gråta så insåg att jag tillslut att jag satt och stirra rakt in i väggen.. men vet ni? fy fan så mkt bättre det känns nu.
För ibland får man ha en riktigt dålig dag, känna att: går något fel nu bryter ja ihop totalt, tur är ju då att man kan kontrollera sig själv.

Annars tränade imorse , jätte skönt var inte alls sugen imorse men de gick bra sen. Tända ljus i simallen med musik och självklart en positiv och glad sandra gjorde de kul! Sen promenad med josefine skönt att inte alltid behöva prata bara gå :) sen jobb, jobba med två jätte bra arbetskamrater så de gick bra.

Ikväll ska jag stänga av mina telefoner för inget ska väcka mig imorgon och har ja tur sover jag iaf till nio! de ska bli så skönt!!

Hilda ligger och tuggar på sitt ben och Picasso har ätit sin fisk och glor nu på oss!


Min älsklingar!

Har nu på kvällen tagit ett hett bad! Så skönt, ligga och lyssna på bra musik ha sina favoriter i badrummet och bara njuta!


Jag älskar att bada med massor olja och badsalt!

haha lyckades ta några bilder på mina puddingar! Jag har verkligen en hund & en katt! En stor rottweiler och en liten birma. Men fy fan vilket sött par, och de som gör mig mest glad är att hilda var 1,5år när han flytta in och Picasso var 5 år. Så en hund som inte alls är van vid katter och en katt som verkligen inte var van vid hundar, hur kunde dom bli så bra syskon? Dom är unika





haha kolla skillnaden!





Allt har gått så fort och på så kort tid har dom accepterat varndra som en i familjen! Känns väldigt skönt att ha en hund med sånt psyke, och katt också för den delen!

Jag älskar er!





kallt

fy vilken kall dag! Men har iaf varit en bra dag :) Nu är de jobb fram tills lördag , skönt!

haha under en tid har ja tyckt att min bil låtit lite väl konstigt och ja har tänk de är däcket. :P men nej mitt avgasrör sitter tydligen jävligt löst ! ja hoppas inte att jag tappar det! Men om jag gör det så är det inte mitt fel !!
:)

jag är hungrig men orkar inte fixa något.  men en positiv ska är iaf att jag fick nyss sms från posten att min desperate housewives kommer om 1-2 dagar HOPPAS IMORGON då vet ni vart jag sitter spickad! :D


LOVE! <3

söndag kväll

fått tillsägelse att jag bloggar för sällan. sorry!

Vakna imorse gick en långis med Hilda. Åkte sedan och åt middag på godvän med en del av familjen. Planka en söndag inte illa! Sen träning , tog en lång dusch idag med lite inpackning i håret, basta och skrubba kroppen skönt!!

Imorgon börjar en ny vecka, skönt att börja med att vara ledig. Jobbar resten av veckan eller lite iaf ledig fredag och lördag! Och på lördag är det hoppning som gäller heja heja! Träning inför km :)

Älskar iaf mitt korta hår! :)

Luktar jätte gott i hela lägenheten, gör kyckling med sås och massor vitlök! MUMS, till imorgon inte äta så här sent!

VILKET PASS!

PÅ REN SVENSKA: VILKET JÄVLA RIDPASS IMORSE ! SÅ KUL!!! Jag visste att känslan fanns där någonstans men att jag skulle få tillbaka den så fort. Jag delvis Marlon för det, jag trodde på honom jag minns att han som liten alltid drevs framåt av pepp, och mkt beröm han nästan levde på det. Och idag med!
Nästa vecka är det hopping ska försöka få med mig kameran ut och fota så ni ska få se vilken stjärna han är!

KRAM VÄRLDENS LYCKLIGASTE TJEJ!

En underbar dröm

Äntligen fredag, det innebär snart lördag och imorgon ska ja rida igen! :) Ska bli sjukt kul! Markarbete står det på schemat, nu när ja börjat träna känner ja mig mkt piggare och snyggare!

Jobb ikväll , lagom långt pass 13.00-20.00 Så får lite fredags mys innan sängdax :)
Igår kväll på jobbet hände något jag aldrig upplevt förut, och lite nervös var ja allt, men ja lyckades reda ut allt helt själv, och när ja kom hem kände jag, Fan vad bra jag är! Men nu känner jag att de vore skönt med en fast tjänst så man vet hur man jobbar och förhoppningsvis vart man ska , men jag närmar mig dit med långa kliv!!

Inatt drömde jag en helt underbar dröm! Att jag hade ett jätte stort fint hus på landet med lantlig inredning men med  världens snyggaste badrum!! En stor ute plats där alla nära och kära satt och åt god mat, badade i den otroligt stora poolen med trappa ner, för där på lanten satt min hilda och bara nöjt!! Ja det är iaf tur att man får ha fantasier och drömmar , för att någon gång lyckas ta sig dit! :)


fuck.

Vi alla behöver insperation. Men det finns inga garantier att det det skulle bli lätt. Kändes precis som att få en kniv rakt in i magen. men det är hemskt, att inte få plats att bli ihop trängd i ett hörn. att inte kunna få fram det längst in för det är så mkt i vägen. Hoppet svek där för en anning. kommer det tillbaka, den där perfekta känslan?


Nu är jag tillbaka där igen, på ruta ett? Vad vill ja med mitt liv? ska på test imorgon, vill ja? jag vet inte. ja har tappat lite av kontrollen , det avskyr ja!


för ett ärligt avslut, den här dagen suger och bör vara över snart!

Höst!

Vilken underbar morgon det var i morse, frost på marken och kallt i luften. Riktig höst Hilda vart överlycklig och fick något dampryck :D Jobbat hela helgen känns bra, men längtar jag tills lördag förmiddag då jag får hoppa upp i sadeln igen! Sjukt kul, och nu har jag tränat en del så jag har en känsla av att det kommer få bättre  nu! :)

Jag längtar ut till landet, på kliva ut i huset och se skogen och höra fåglarna ! JAG LÄNGAR TILLS ONSDAG!! 

 

en....

ingen är perfekt. men du sårade mig mer än vanligt. visst vi var ofta osams hade olika tycken och syn på saker o ting. men nu är det du som valt, du svek mig. för ..när vännen inte längre är en vän.
Du lyssna inte när jag förklara
Du valde att inte tro mig,
Det känns precis som om du inte ens ville.
Nu känner jag mig mer besviken och arg, sorgen försvann, men det tog hårt. jag har ett hjärta av sten, men grattis du lyckades såra det men nu är det läkt.
Tillåt mig skratta i ditt falska ansikte.
Ha.

Tystnaden sårar mest, så nu får du aldrig mer höra av mig.







Torsdags fest!

Då var onsdagen också snart slut skönt, imorgon torsdag äntligen, andreas kommer hem och sen imorgon är det ju utgång också :D ska bli skit kul är verklingen peppad!! :)

Jobbar hela helgen så missar ridningen haha (bra?) hade sjukt ont efter förra gången men nu kör ja ju regelbundet på badhuset tre dagar i veckan också så till nästa vecka är jag i 1/5 dels form :D hihi!

Maten är i ungen fiskgratäng och potatis till, är vrål hungrig men snart så! Orkar jag vänta? :)


jul

sitter och sjunger lite julsången, för jag älskar julen. Den känslan kom förra julen och det känns underbart!
Plus att idag var ju fönsterputs killen här så jag kan äntligen se ut igen !! :D LOVE IT!

Haft en körig dag idag, först kom josefine hit käka lite sen skulle ja hämta camilla för idag var picasso tvungen att åka till vetrinären och ta vac spruta, visste ni att djur har samma sekretress som oss människor? Lite jobbigt men ändå bra. Sen hem för snart kommer syster Sara och vi ska se desperate housewives :D Vi ska mysa! <3






Har ett fullspäckat schema men tid för mina nära och kära har jag alltid!

Födelsedag!

vad bra jag är! imorse  07.15 låg jag i vattnet med flytväst på och sen körde vi, så himla skönt. Lördag ridning, söndag vattengympa, måndag djupvatten! Mår efter bara tre träningspass sjukt bra! Kommer köra tre dagar i veckan nu plus 1 dag ridning! Och så självklart mina promenader med hilda :) Jag kommer nog allt få tillbaka min snygga kropp med fast rumpa och snygga muskler!! Så när vi åker till thailand i mars kommer jag vara en puma på stranden och få ta massa snygga kort som jag kan hänga upp på vägen! :D hihi!

Nu lunch med mormor, och sen handla! :)


Ikväll, kalas för Picasso min lilla kisse som fyller fem år! Än så länge är det bara jag hilda och picssso men det vet man aldrig tårta blir det iaf!! <3


Helgen

träningverk idag? jo det kan man ju säga det tänker jag inte äns tala om mer, haha! Imorse åkte vi till landet gick i skogen plocka svamp det var skönt och snart är det dax för träning! HEJA! Fan vad skönt det ska bli att köra på nu!

Igår var sandra och pontus här på middag och film :) trevligt! hihi samt att min älskling klippte sig igår och vart super snygg! Det är han ju alltid men lite extra, HET!



Andreas påstår att varje människa bara har ett äkta leende och detta är tydligen inte mitt!! :P

oj

ja imorse var tårarna på väg. fy fan när ja satt mig upp och började rida, efter bara 15 min var jag så trött att jag hade tårar i ögonen och tänkte ge upp.  Vart är mina muskler? :P I vilande form. måste verkligen ändra på dettta.
Fick rida min älskling Marlon, ja efter åtta år så var det lite skilland, men han ska absolut inte klandras för min okunnighet! För vilken häst , lite tung kanske men han kämpa iaf för min skull det kände jag! :) Super nöjd med passetmen ledesen för ja middar nästa vecka så får ta igen det med två pass veckan efter haha ska försöka träna lite fram tills dess så jag inte dör på plats! :)

Sitter i soffan ska förbi HC en sväng men ja kan ju knappt inte gå så det blir ju kul! :D

Sitter och funderar på om ja vill köpa en självgående damsugare! Skulle vara väldigt skönt men städar den ordentligt?



Min frexen och ja!

delad tur

kul med delad tur ? nej. kom iaf hem för några timmar sen gick promenad då med älsklingarna :) Skönt, haha hilda är så skön när hon ska fostra elsa jag fattar inte varför! Sen åkte jag och hjärtat till Hc och käka wook mums! Var trevligt fick med en tjock tröja hem också som jag kan rida i toppen!

haha imorse var det helt galet hemma, andreas var arg för djuren lekte! Och förde ett jävla liv (A) min söta prins och prinsessa så kan det gå :) tur iaf att dom leker med varandra för det är väl det dom gör? :P Hör ni hört en katt skälla någon gång? Om inte kom hem hit så får ni höra picasso woff!

:)

Imorgon är det dax, jag är nervös, förr var jag riktigt bra, och nu? Utan känsla och och utan muskler haha ja vet inte riktigt hur det här ska gå! 

Sofiahjärtaandreas

RSS 2.0