Min Hilda

Jag är så lycklig att jag har inget att skriva om :) Min Hilda <3 ! Min underbara hilda!



<3

Helgen är gången och veckan är påbörjad! Igår var jag ledig och firade jag med Andreas en sväg på HC och sen mys hemma hela kvälllen helt underbart! Men nu är det måndag igen, har varit i skogen och sen träffat mormor sen träffa annika oj vad jag hunnit med!
Fick massage av annika förbannat så skönt men också ont och sen har vikommit fram till att jag lägger bara på mig fett på en sida? :O Världens skilland! Konstigt iaf..
Sen åkte vi till Marlon, jag fick äntligen pussa hans mjuka mule och känna hans värme! Det finns inte äns ord för hur mkt känslor det kom upp idag men jag har verkligen saknat det! :)
På väg en bit bort såg vi TRE älgar! Wow en mamma med två knoddar, jag och annnika for ut ut bilen för att glo och dom stod kvar en bra stund sen trava dom iväg jätte fina , har bilder men dom är ski dåliga ska lägga in dom senare :)

Köpte iaf fyra nya böcker idag , jag älskar att läsa speciellt på hösten/ vintern! Jag berättar senare vilken jag valde att börja läsa och hur den var! :) Har iaf precis läst klar "mina hemligheter!" av ?? Ska kolla sen! JÄTTE BRA iaf kanske lite seg i början men sen kunde jag inte släppa den!

Nae nu är hilda galen dax att gå ut PUSS

förbanade jävla idioter!

Jag är så jävla helvetes förbannad! Fy fan, vilket jävla människor det finns. Era förbanade iditoer skaffa er riktiga jobb istället för att sno min cykel! Min cykel har blvit stulen trotts att den var fast låst i gallret utan för vårat hus. HUr jävla sjukt är det inte? Jag är så arg att skulle ja få syn på den som gjort det skulle ja göra något väldigt dumt på personen! GAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Jag kan inte ta bilen för då får vi ingen parkering igen och nu kan ja inte cykla vi får flytta det funkar inte att bo här, älskar allt annat men jävla rambodal att ha så dåligt med förmåner!

för övrigt en vädligt bra dag som jag skriver om senare eller imorgon beror på mitt humör så är det värsta man kan möta just nu!



det är ju dumt

det är ju dumt att sitta i soffan och vila när man väl har tid för det!

Kolla in vad jag just skapat! Så himla kul, älskar att pyssla med sånthär, har massa pärlor och stenar och smycken!





Det är ju kul nu när höstens färger kommer! Oh vad jag längtar till julen då ska jag skapa mina egna advetsljus! hihi!

jobb!

183.25 timmar jobbar jag i augusti :) Inte illa va! Men nu när det närmar sig slutet känns det i kroppen (jag är ju ganska otränad också ) hehe! men konstigt nog har jag aldrig känt mig lyckligare? Jag jobbar sover & äter och självklart lägger all min andra tid på min älskade hund!

Iaf gott folk nu har jag tänkt i andra banor! Det blir ingen ny bil jag ska ha en gamal skit bil nu, och pengarna jag fick för bilen jag sålden ska in på ett huskonto där jag ska spara ihop en hel del pengar så sen när jag vill köpa mitt dröm hus har jag en rejäl insatts till det! Smart va :) För vem vill ha lån resten av livet? Inte jag iaf jag vill vara lån fri och leva för min pengar när jag blir äldre! Plus att hur underbart vore det inte att vara lån fri och bara lägga en liten summa på hus/räkningar och en stor summa på sig själv och sin familj och unna sig resor mm och i framtiden en ny häst :)! pepp pepp!

men vilket skit väder vi fått, men förlåt ni andra men på måndag är jag ledig då önskar jag SPÖ regn så känns det bättre att ligga inne i soffan och vila! :) Men uppehåll på förmiddagen självklart då måste jag ju på en rejäl promenad min rottis :)!













Har inte tagit några nya kort ? Vad ska jag ta på mig själv i arbetskläder ? :D

vart tog det vägen?

sitter i soffan hänger läpp, eller? nae inte riktigt men hänger iaf. jag är nog en ganska inpulsiv människa och framförhållning är inte så noga, förutom med jobb. jag får panik på att inte finns jobb i september än, jag får längta mig bort lite då!
Imorse åkte Andreas till hässleholm för att jobba, läskigt nog tycker jag att det är lite skönt att vara ensam och att jag äntligen får vara ego! konstigt för en del av er kanske men inte för mig man tar alltid bättre hand om sig själv då! Jag och min prinsessa! för er som inte vet (A) Typ , min prinsessa är det bästa jag har  även om hon är lite störd men man blir ju som man umgås! Hon har miljoner leksaker men just nu är det bara ett lejon som gäller, hon kommer och trycker det mot mig och säger du din tönt lek!
Stolt ägare över en grymt fin och trevlig Rottweiler tik Lakitas Hilda från http://www.lakitaskennel.com/ jag bryr mig inte om att folk byter sida av gatan ni vi kommer och går jag skiter totalt i era åsikter. Rottweiler är en av de trevligaste hundarna man kan äga.

Sant är att det är en hårdför ras, som alltså bör uppfostras med fast och vänlig hand. Det finns mycket självsäkerhet och mod i den och den kräver en hel del av husse/matte. Men den är ingalunda opålitlig, även om det här, liksom i alla andra raser, finns undantag.

Rottweiliern är en pålitlig, bra och intelligent brukshund. Den har en stark vilja av att vara sin husse/matte till lags. Rottweiler skilljer sig från andra raser det är en ras som morrar mkt, men man måste lära sig höra skillnad på vad morrningarna betyder.

 

Så innan du säger något om min hund tänk dig för för där tänder jag till snabbare än någonsin, hon är min prinsessa och självklart tycker jag om att diskutera och folk får ha egna åsikter, men min hund dömer du fan inte för då har dömt mig också och då har vi inget mer att prata om!





:)

kärlek måste ha sin frihet
för att överleva.

Man kan äga..äga guld och silver
men inte en människa.
Man kan äga..äga guld och silver
men inte en människa,
inte en människas känslor.

SÅG NI ?

Vilken helg!

Fredag super trevligt, jag andreas sandra och pontus var på stan, gick en sväng på marknaden och sen käka vi på Asti, tog en jävla tid innan maten kom men vad hade vi väntat oss? :)

Lördag morgon träffa jag syster , gick på stan en sväng sen åkte vi hem och myste en stund. Senare på kvällen skulle jag träffat annika och sandra.. men vart tog annika vägen hon sa att marknaden var slut? Jag tror hon satt hemma och myste med någon kille ja (A) Hon kom på en ursäkt bara hihi! Jag och sandra drack lite hemma sen åkte vi ner på stan, gick på marknad satt i öltälten, såg något jävla as dåligt band liverpool hm trodde det var ett fotbollt lag? :S Konstigt ! Drack lite mer leta efter folk i våran ålder insåg att det inte fanns några? Köpte en varsin snygg peruk en rosa och en blå, så om ni såg två puckon på stan igår som gick och ropa hej vilt på folk och sjöng så var det bara vi :) Vi åkte också karusell vilket jag nästan ångra fy fan vad det snurra! Och Perukerna satt på sne . Så såg ni några väldigt glad och söta tjejer i peruk igår så var det vi :)

Helt sjukt vilken skillnad på folk så fort man bjuder på sig lite får man massor tillbaka jag vet inte hur många människor som prata med oss igår, sjukt kul!
Mindre kul var att börja jobba sju i morse bakis och dan, men vad gör man inte :)

tror ni att dom ville vara med på bild?


först försökte vi ta kort själva men vi insåg att det inte gick så lute hjälp fick vi på nästa.


Go rund och glad! Inget bätte finns ju!

what?

vad hände egentligen idag??

Började med att gå i skogen med Hilda, tog bilen till stan för att träffa Emelie, vad hände sen? Helst plötsligt satt vi i bilen på väg till Örebro för ETT par skor! Men själva resan var ju det som var kul, men först åkte vi lite sen fel åkte vi bakom en långsam jävel.. Hem gick det fortare :) Kul var det iaf och jag tror det var Emelies första gång hon körde en bil med atomat växel.. Hon leta efter växel spaken ett antal gånger , och en gång vart det tvärnit nästan wow! Det var kul nu har vi upplevt något nytt! JAg älskar spontan resor det är så kul!




Ikväll börjde en nu "kurs" eller vi går som projekt för två tjejor som utbildar sig till allmänlydnad tränare. Vi blir filmade och får träna för dom, sen ska vi ge dom feelback och allt detta ska skickas till svenska kennelklubben :) Sjukt kul att få träna med sina " tränare" i samma grupp kul att se hur dom jobbar! Samt att dom har hjälp mig så himla mkt. :) Mitt mål för en väldigt väluppfostard rottweiler med mkt kärlek!! <3




När jag var liten åkte jag i cykel korgen nu får jag trava brevid!

Audi A4

jag har hittat en bil, en bil jag VILL HA! En Audi A4 Avant!! Vi får se vad han som kan allt om bilar säger!


Vilken dag regn och massa regn. ganska skönt har ju inte gjort något så! Mindre kul att det är kurs avslutning ikväll suck men hoppas det spricker upp!
jag har inget att skriva idag.. sorry,


trött

varför sitter jag äns här vid datorn? Jag skulle behöva sova. men det kan jag inte , inte mitt på dan? Har iaf vilat i soffan en stund. ett tag ville ja gräva mer mig själv.  har jobbat fram till lunch, ska tillbaka till eftermiddagen igen (har natten) . Är egentligen för trött.. men jag har mig själv att skylla lite väl mkt jobb dom sista veckorna. eller nej det finns inget som heter för mkt jobb. för man ska vara så glad och tacksam över att äns ha ett jobb och dte är jag! Så inget klagande här inte!




Imorgon bitt går jag av, sen på kvällen har jag och hilda en litet hund prov, hur ska det gå? förhoppningsvis lika bra som vanligt men vem vet? <3
Sen blir ja ledig onsdag och torsdag :D

Utkast: Aug. 14, 2010

Ifredags firade vi Josefine :) Det var super trevligt , hon bjöd på god mat VÄLDIGT gott vin och tillbehör! Sjukt gott vin, jag är egenligen ingen vin människa men wow säger ja bara!
Lördag bar det av till jobbet , sovit dåligt fan tusan i natt, men jag börjar undra om jag är någon typ av stål kvinna för jag verkar inte behöva någon sömn eller så slår ja ihop en dag sover då något dyng! Men iaf det ända ja har i tankarna är ullared ändå :D snart snart...
Josefine tar av det GODA vinet i väskformat :)



Martin äter MUMS!

En tjej som kallas cicci, super trevlig!

Cicci och ja! Tror ni jag fick någon bild på mig och Josefine? Suck......

PUSS


Ska snart se en av mina favvo filmer Last song med Miley cyrus :) men först skogen!



fan.

det är något fel på mig. vakna kvar över tio imorse av att josefine ringde, och jag tänkte varför ringer hon så tidigt?

Josefine: vi åker elva va?
Sofia: jadå ( tänkte det är ju sjukt långt dit)
josefine:bra då ses vi snart.
Puss

Titta på klockan och tänkte vadå 8.50 ja sover en stund till så går jag med hilda på lång promenad och sen åker vi. 2 mintuer senare ringer det igen

min tanken vaa fan?

Andreas: älskling varför sover du?
Sofia: för att jag är trött och klockan inte alls är mkt!
Andreas klockan är 10.20...
Sofia: NEJ klockan är 8.50
Andreas: nej
Sofia: Va fan !

Kasta mig upp ur sängen PANIK! In i badrummet göra sig ordning klä sig ut med hilda, kom nästa i tid till josefine! Pust! det är ju något sjukt fel två dar i rad har jag nästan försovit mig. INTE BRA!

Ikväll iaf ska vi fira Josefine som fyller 21år imorgon NICE! Äta lite och dricka gott vin! eller något annat mumsigt ska ställa mig i kylen och glo lite! sjukt länge sen jag drack vin så ikväll är jag värd det och ringer jobbet är jag inte kontakt bar idag sorry! :)
HURRA HURRA !
När jag fyllde 21år var josefine verkligen den tjej som ställe upp på allt hon sa det äör din dag vi gör det du vill! Så sup och svälj ut ut gick vi! Ikväll gör jag desamma för henne sup och svälj! :)


Insåg precis att vi har inga nya bilder eller iaf jag :P jag suger på att ta kort. får fixa ett nytt ikväll!

inte bra

imorse hände något så jälva sjukt. jag hade ställt klockan skulle ju till jobbet. jag stände av klockan i sömnen men kroppen gick upp ändå men jag typ sov. jag sov när jag åt frukost jag sov när jag gjorde mig ordning jag sov när jag cykla iväg jag vakna till när jag klev av cykel så jävla trött. imorgon ska jag ta det lungt, handling på dagen med josefine och sen födelsedags fest hos henne :) Ska nog köpa med mig en flaska vin och dricka upp den själv också så sover jag gott sen! :) OJ!


jag har lärt min hund något dumt, min klant. jag tänkte kan ju alltid vara bra att lära sin hund anfall , bara det att den hon anfaller är mig (A) ingen annan. mupp hund. måste ta tag i det där helt klart , nog för att jag har adhd så behöver ju jag inte låta henne få det ännu mer :D Men känner mig rätt trygg ändå!

Gick 5.3 km i vrinnevi idag känner mig sjukt duktig. gick med mamma kändes bra länge sen jag och mamma umgicks själva så det var jätte skönt. vissa saker pratar man bara med mamma om, eller jag med mormor också :)
Helt underbart.





Blev visst lite mycket!

kärlekshandtag

jag har fått små kärlekshandtag i mijdan suck, hilda lyckas självklart hitta dom och bitas lite där, talar tydligt om: du morsan vi måste träna mer!


Jobba till nio imorse sen bar det av mot städningen, kändes bra att ha det gjort :) Sen åkte jag och Hilda till Emelie och fikade, vi pratade ut kanske om saker vi tidigare bara tänk på själv men nu berätta hur vi kände, kanske inte så himla mkt ord men ibland kan ansiktsuttryck säga mkt speciellt när man känt någon länge. kändes iaf jävligt bra och äntligen känner ja att jag vet vart jag har en av mina bästa vänner och hon står mig varmt om hjärtat! <3


Kom igen lagade mat och tvättade helt enkelt vardagssysslor, men jag gillar att plocka om kring :D Snart öär det kurs, vi ska gå runt strömmen idag statsträning, gillas? sådär, hade hellre spårat för både min och hildas skull. men det får vi fixa till senare, ska kräva kommun på lite pengar eftersom jag missade kursen i lördags så den får dom pynta! de var ju trotts allt deras fel!
Imorgon mer jobb, har en så skön tur 9-15 funderar på att åka till vrinnevi på kvälllen och gå, måste fan ta tag idetta nu ! Och jag är trött på rambodal skogen så hädan efter blir det 2-3 dagar i vrinneviskogen. Körde där lite när hilda var liten :)

Jag saknar iaf min annika som är och solar och badar, men jag får nog ett kort snart det får jag alltid. fast jag aldrig skickar något till henne, dåligt av mig jag vet! :( Men men <3

På fredag ska jag fira min kära vän josefine som fyller 21år, fy fan vad fort åren går :) Men ska bli väldigt trevligt iaf <3


Min brud på nyår!





oro

de känns som sommaren lider mot sitt slut och snart ökar pressen igen. pressen på att vara den bästa vikarien att ställa upp dynget runt att göra ett super bra jobb så alla blir nöjda. sånt som jag egentligen älskar men kan bli tufft när man känner oro för framtiden. tanken att varje vecka känns shit får jag något jobb nästa vecka? Jag har haft en väldig tur att ha haft ganska mkt jobb i våras, vilket jag stormtrivs med! Jag hoppas jobben driver på ihöst.. och att jag är så duktig som jag oftast känner mig :) för fler vapen har jag inte att ta till. 

må jag låta knäpp nu, men är det bara jag som längtar till julen? Jag längtar så mkt går och sjunger julsången och tänker på all snö och tänker på när jag får ta fram första ljusstakarna. I julas när man skulle ta ner allt kännes det så tråkigt för julen är en så himla fin tid jag vill ha mer jul!! :D 




KRAM TILL ALLA!
 


motala

jobb helgen var över igår, då åkte jag packa in väskan och hilda och åkte till elin och molly i motala :) Resan dit kändes som en evighet men tillslut kom jag dit :) Mys kväll med film och mat. Vaknade tidigt imorgon tog på oss och gav oss ut i skogen för att plocka svamp? Med en liten knodd och hilda, tror ni det var lyckat? Plus en mupp som ja som inte äns vet vad jag ska leta eftet stackars elin! Var iaf jätte glad över att träffa dom!

när jag kom hem idag lagade jag mat och städade. älskligen och jag satt upp en lampa och ett par grejer på väggen :) det vart fint. men längtar sjukt mycket till ullared den 13sep !!



snart över.

snart är helgen över, fan tänker nog många ÄNTLIGEN tänker ja! Är trött skulle vilja sätta en plast bunke på huvudet och önska att jag inte hörde eller såg i genom den! Men nu blir det nya tag, hem och duscha i kväll, ta bilen köra ner till Motala till Söta rara Elin och Molly!  <3

sen på tisdag börjar arbets veckan igenom hela veckan och helgen wow! KUL! :D nae seriöst jag älskar mitt jobb så det ska faktiskt bli kul så nu har jag erkännt det :D



igen

hae tyvärr ingen bild på dig annika <3 duma mig.

en vän

en sak jag lärt mig under årens gång är att alla vänner man har är väldigt olika och man måste lära sig acceptera dom på olika sätt. ibland kan det vara väldigt svårt. väldigt svårt..

under ett tag i tonåren tror jag vi alla har det jobbigt man går i genom mkt. under den tiden i mitt liv hade ja en bästa vän en bästa vän som alltid fanns där som alltid lyssna som alltid ville mitt bästa någon som jag älskade av hela mitt hjärta. en dag vart han sjuk, väldigt sjuk det var den värsta dagen i mitt liv jag visste att det var över. att det var jag som va tvungen att fatta beslutet att låta honom gå vidare och att ja inte skulle ha kvar honom för min egen skull. den dagen förändrades jag, vart gick in i mig själv på ett sätt som jag inte än i dag kan förklara. jag fortsatta vara den sociala glada människa jag är idag men jag stängde folk ute, hit men inte längre. tyvärr har jag kvar en hel del av det idag, jag vet om det. kanske därför ja har väldigt få men mycket nära vänner, varför ha många och skit vänner? jag kände att jag var tvungen att skriva om det vart lixom lite påmind om det idag, man tror inte äns att ens vänner vet om det men det gör dom, dom närmsta läser mig som en öppen bok.
Riktiga vänner man läsa varandras tankar utan ett ord.
Vänner vet när man behöver tala ut och få genomtänkta och uppriktiga råd, och de vet när det är dax att säga "varför ser du så sur ut? upp med hakan!"Och det viktigaste av allt, vänner vet när det är läge att bara sitta tysta tillsammans.











PUSS

kursen :(

då sitter jag här i min ensamhet andreas och hilda har åkt till landet och jag ska jobba hela helgen. hade egentligen spår kurs med hilda imorgon, den missar vi. fan för det rent ut sagt vi som verkligen sätt fram imot det, känner egentligen att mina kära arbetsgivare borde betala kursavgiften när jag missar den pga av inbeordring , men det är ju vad jag tycker dte.


har iaf bakat kaka resten av familjen ska ha i helgen den står klar i frysen och ser väldigt god ut :) tänker spara en bit åt mig själv som jag kan äta hemma imorgon (A)


nae har ingen blogg lust så skriver mer imorgon. PUSS


En konstig sak med vänskap som vi nog vet men aldrig pratar om är att vi kommer närmare oss själva genom att förstå andra. Vad vi söker efter och uppskattar hos våra vänner är just de egenskaper som vi själva är mest stolta över eller skulle vilja att andra såg hos oss. Så våra vänner säger nog en hel del om vilka vi själva är och vilka vi inte är.




krav

Jag hade inga krav alls på någonting när vi pratade om sommar schemat, jag bad bara om att någon gång under sommaren vill jag vara tre dagar ledig. den underbara schema ansvariga gav mig fyra dagars ledigt, jag har väntat så länge på att dom fyra dagarna skulle komma. och äntligen idag, jag skulle vara ledig helgen och måndag. hur underbart som helst? nu är den helgen förstörd iaf till en viss del, inbeordrad att jobba både lördag och söndag. Men det är bara att tänka positivt och vara glad :) Jag har ju iaf lärt mig något, man kan även som sommar vikarie bli inbeordrad. Spännande!


Ser framåt om några månader är jag fast :) Eller?

smuts.

det märks att jag inte varit hemma mkt i sommar, har antingen varit på jobbet eller landet. FÖR OJ SOFIA din lägenhet behöver städas och dina fönster kan du knappt se ut genom? :O Inte likt mig. Imorgon ska det städas :)


Dagen på jobbet har varit toppen, men nu är jag ledig i helgen känns jätte bra måste verkligen vila upp mig så jag kan göra mitt bästa när jag väl jobbar :)

det är något fel på andreas jag har köpt loka och han skakar den? :S






I motsatsen till vad folk tror är det faktiskt möjligt att överleva utan vänner. Det finns ändå riktiga fördelar med att vara ensam, och sen finnsdet sånt som man ärligt talat helst bör hålla för sig själv. Det är vetenskapligt bevisat att det är hälsosamt att i stilla ensamhet tänka över sitt liv, så länge man inte överdriver. Vi är ju trotts allt sociala varelser som gillar att umgås och sammanföra människor.

wow

wow vilken kväll kursen till en början va skit tråkig, jag är inget för mycket teori utan vill att det ska hända saker ! Men iaf genomgång i spår, vilket jag vet skulle passa mig och min brud perfekt vart skit glad när tränaren erbjöd oss en spårdag på lördag i skogen!
Jag känner ju mig själv så på fredag står jag i djuraffären och ska inhandla utrustning :D det vore ju rätt grymt om just jag lyckades träna upp min hund till att bli en riktigt bra spår hund, snacka om att jag skulle bli stolt! Jag gillar utmaningar!
Hilda är iaf väldigt duktig och jag är en stolt matte till henne, kunde inte fått en bättre hund!


Imorgon är det jobb igen :D 7-18 :) Nice! Undra vad dagen bjuder på spännande!

Nae nu är det dax att sova snart, jag tror jag lever tillsammans med en kille vid namn andreas men hemma är han aldrig utan bor i skogen tur att vi alla har olika intressen! <3 PUSS


Förresten, jag fick ju en jätte fin bok av annika, jag tänkte skriva en sak ur den varje dag! Boken får en att tänka efter! Den heter : Vänner för livet

Det är inte så lätt att sätta ord på en vänskap som vår, vilket är konstigt med tanke på hur nära vi kommit varandra. Tänk på alla gånger vi behövt någon att gråta ut hos eller ett vänskapligt tryne.. och så vidare. Det får mig att undra hur man någonsin ska kunna uttrycka vikten av vänskap? Vad är det som är så särskilt med vänskap, särskilt en vänskap som vår?


wouldn it be nice

wouldn it be nice är låten jag sitter och sjunger med till just nu :) Sjukt härlig låt som får en på toppen humör :) Den låten är med i filmen 50 first dates som jag såg förr veckan, ni borde verkligen se den!

Dagen började med att jobba en timme sen åka till norsholm med lillan, som har gått ner 3 kg och väger nu bara 37 kg.


Där ser ni det äcklig såret min tjej fått sorry ni som är känsliga! Så nu har hon fått penicillin och en kortison salva, jag hoppas verkligen det blir bra nu! Sen blev det jobb igen :)
Ikväll ska på kurs jag och hilda ikväll ska vi prova på spår det har jag längtat efter tror hon tycker det är skit kul och jag med :)


Längtar tills lördag då är det kräftskiva på andreas land (inte för jag äter kräftor men ändå) Alltid trevligt att umgås! Min mamma brukar fråga om jag har adhd eftersom jag aldrig kan vara still och bara ta det lungt! Men jag brukar svara vem har tid med det? Jag har ju bara ett liv :)


Mycket kärlek gör en frisk! haha förresten ser ni hur blek jag ser ut när jag är med hilda jag som tyckte jag var brun ett tag! :P

En dejt!

Hilda och jag har haft besök av Annika :) Trevligt fick en jätte fin bok av henne som jag ska läsa ikväll tack snälla!
Vi åkte sedan hem till mamma och pappa och var i garaget och rotat bland mina gamla häst saker kände att jag vill bli av med det. Jobbigt absolut med känslor och allt men jag vet frexen skulle bli lycklig om sakerna kom till anvädning :) Samt att jag ska ju faktisk tillbaka in i häst världen igen efter sommaren men bara för att pyssla, bara pyssla om Marlon en söt lektionshäst som behöver min kärlek :)


Annika och Hilda förra gången vi sågs :)

Idag :)



Min nya skor, SNYGGA VA? :D

en dag imorgon

Kom hem imorse efter att att jobbat ihjäl mig typ.. Kände lixom inte av det igår och inte i morse men när jag kom hem från promenad med Hilda, Elsa & Josefine så fick jag något typ av utbrott på allt för en stund det kändes rätt bra :P

Imorgon är det jobb igen, men blir att gå i från några timmar för att åka till norsholm med Hilda hon har fått konstiga utslag och sånt där blä stackars min tjej!

I detta underbara väder sitter jag och drömmer mig bort till Thailand för en stund till värmen dom vita stränderna verkligen vita och frukten där! 7 Mars hej thailand hejdå sverige!



Så berest kanske jag inte är men jag har allt varit på en del ställen runt om och inget slår thailands stränder faktikst! Helt underbara!


Tanken

Sitter hemma, funderar på varför ja äns fick tanken att skapa bloggen? För at jag är knäpp och får ja för mig att göra något så gör jag det på direkten.

ja bloggen är ny men har du hittat hit vet du antagligen vem jag är och ja behöver inte göra mig besväret att berätta det. :) Om inte annat lär du märka det!

Dagen var planerad att städa lägenheten och tvätta bilen, sen det vart så att jag jobba i stället 12timmars pass, det känns i kroppen men det känns fyra gånger bättre i plånboken då jag är en riktig slösmaja :D Plus att jag trivs med att jobba jag längtar efter att gå till jobbet det känns jätte bra!


Det här är min Rottweiler Tik, Lakitas Hilda hon är ca 1,5 år och min prinsessa, hon och jag sitter ihop vi har ett väldigt speciellt band! :)


Andreas och jag!

Ja kan lika bra säga direkt att jag är jävligt dålig på att ta kort och grejer :) Bloggen är nog mer till för mig själv?


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0