Bilder

länge sen ja skrev nu.. igår vad det hoppning på schemat, Galleur var fin o övningen var rolig. kändes kanon och allt känns bra inför söndag då det är stilhoppning :)

i fredags var Hildas kompis Vilda här, å dom är verkligen bästa vänner.! Vilda är en stor förebild för Hilda !







Sen tog ja lite nya bilder på badrummet, men bildera gör sig verkligen inte rätt.!




Så söt disktrasa, min kära mor som gjort!



bra dag

Dagen började så bra, fick rida min älskade Marlon hästen som äger en del av mitt hjärta. Va väl inte så sugen i början måste ja erkänna men när man får en svår häst att gå som han gick idag så, fy fan vad jag är bra! Ja kan inte förstå folk inte inte gillar honom, Marlon är en prins å så jävla vacker!

Sen dax för jobb, jätte kul hela dagen har rullat på så bra o allt känns så kul! :) Har dock inte skuldkänslor för ja inte tränat på länge.. men ska ta tag i det nästa vecka!! För snart är det Thailand, så underbart å vad brun jag ska bli :D

trotts min fina kamera så har ja inte tagit några nya bilder.

Ja vill säga GRATTIS till min lilla syster SARA som nu tagit examen och är make-up artist med topp betyg rakt igenom, jag är så glad att ha en så duktig syster !!!!!!!! <3 Jag älskar dig dollan!

GLAD

Åh vad glad ja är! Min nya arbetsplats verkar så himla bra, ett spännande men svårt jobb. Samt att det verkar vara super bra arbetskamrater! Känner mig lycklig, detta är en riktig utmanning !

Min lilla hilda mår bra, förutom såret men de läker men de tar sin tid, blä! Hihi lilla picasso är som vanligt glad å envis mina små bäbisar! Kommer sakna ihjäl mig när vi åker till thailand men så skönt det ska bli!

Nej ja har inget att skriva om just nu, är för glad för att tänka ! :D


ja vet inte

dom senaste dagarna har varit upp o ner , ner och upp.. både när det gäller jobb och allt annat. ja gick misste om ett erbjudande ja vill ha, jobbet blev inte som ja tänkt mig, hilda har en äckligt köttsår. ja verkligen från skratt till gråt från gråt till skratt och helt galet.

min kära lilla tjej ligger tätt intill mig , hennes kind ser ut att göra ont. men vetrinären har iaf fixat sitt så de ska väl bli bra det med! <3 önskar ja kunde vara hemma hos henne i morgon, borde de inte finnas VAH vårdavhund? Eller VAD vårdavdjur? sjukt dåligt iaf tänk dom som aldrig får barn som har djur  istället..

det är tungt nu, ja måste förändra ja måste det kommer bli tufft men annars kommer de aldrig gå ja måste ta hjälp av folk högre upp dom som har makt. ja behöver allt stöd ja kan få! frågan är, är ja ensam ?

hihi titt så liten!

svårt att s

här sitter ja och klockan är mycket.. kan inte sova varför? något tynger mig men ja vet inte vad själv. ögonen är fyllda av tårar som inte kan eller vill komma ut för det finns inget att vara ledsen för. hur märkligt är inte de?
ja tror ja behöver se fram imot något kul , men ja längtar ju till onsdag då ska vi åka å titta på hoppträning. men kanske det är jobbet och det här med schemat som tynger mig att jag får gå ovetade.. fan.

men ibland får man ha dagar då man inte mår helt okej och man måste tillåta sig själv att verkligen ta hand om sig då. så jag ska väl borsta tänderna drömma mig bort till en underbar vit strand och sova.


Ridningen!

Imorse var det ridning :) Jobbigt men kul, hade lilla galleur :D Men det var tufft vi hade en övning som vi båda visst var lite svaga i. då ibland ger ja upp lite men sen när det går bra skiner ja som solen. jag brukar vara bra på att ge hästarna ja rider mkt beröm men jag måste även göra det i dom sitvationer dom behöver det som mest när det går mindre bra, det sa min ridlärare till mig idag bra sagt!!

Jag jobbar hela helgen, känns bra blir ju fast anställd i nkpg kommun idag! Så längtar som fan efter mitt schema :D Hoppas ja får det på måndag!
Men ja längtar iaf tills onsdag kväll då ska jag och Annika ut och titta på hoppträningar :D alltid kul och lärorikt!


LOVE!


slapp dag

Imorse gick vi upp tidigt :) Eller ja 7:45 men vi är ju lediga idag så lite får man sova då ! :)
Vi gick en mysig med sjukt jobbig promenad med Sandra och Nikki, vi pulsa på som tusan i snön. När ja kom hem började ja städa lite och ja är inte klar än men behövde en paus från städ och matlagning !

I eftermiddag ska jag och Andreas åka iväg en sväng kolla nya dörrar och så lite annat till badrummet kul!
haha ja har precis insätt ja det finns inga bilder på mig och andreas , de kan bero på att han hatar det? Ja hitta iaf en , vi är precis hemkommna från krogen och ja i vårat tillstånd gjorde vi bilden bra! :P

Ja har allmänt dåligt med bilder på mig och mina vänner men imorgon tar min älskade vän Annika exmamen och är färdig sjukgymnast! Men tro inte att hon är klar för det nu ska hon bli? Syrra? läkare?? de ändrar sig lite (A) hihi!
Då ska vi fota som fan! :D


Doggsencenter

Idag var vi och tittade på Doggensencenter där ev Hilda ska bo när vi åker på semester :) Det var bättre än ja trodde, mkt tid ute mkt tid med hundarna och fina rum med tillgång till uteplats 06-22 varje dag! Så nu ska hon skolas in på dagis först!

På lördag sker det dagen ja väntat på så länge. äntligen får ja en fast tjänst i kommun fan vad skönt. 75% och kan komplettera upp om ja vill. Äntligen får ja ordningen på allt kan PLANERA !
Samt att när man får ordningen på en sak så blir det andra lättare !

jaa nu står ja i ett sånt där svårt val igen.. egenligen hatar jag dom, men nu har ja fått ett erbjudande jag nästan inte kan motstå. Killen som tog mitt hjärta med storm gav oss en tredje plats i hoppningen första gången vi red ihop. Han som pumpa ut kärlek och personlighet fast vi inte kände varndra trotts att mitt hjärta egenligen var igen bommat så öppna han det lättare än många andra. Vad säger du ska vi bli partners på halv tid? Vi får kännas vid på lördag!




Solen.

Sen var denna helg över. Har väl inte varit i min bästa form direkt, men har iaf jobbat halva dagar, de känns bra gjort! :)

Igår kväll frågade Andreas om vi kunde baka bullar, ja tror ja vart som katten i comhem reklamen, helt paff! Men självklart vi satt i gång med en bullsats det var väldigt kul!
Annars har helgen bara varit vila och jobb, inte ledig förän onsdag men börjar fyra ieftermiddag så det är helt okej :) Rottis är också trött idag och har tryckt in sig bland alla kuddar och filtar i soffan. Ja vart också trött efter våran promenad men de var skönt att solen lyste men jävla blåst.

Titta vilka fina bullar!


På promenad idag!

Snygging



våren

Dagen började med en skön promenad i solen med Sandra , Nikki och Hilda. Snart är det vår, äntligen!
Jag har slängt ut grannen , plockat bort alla tomtar och nästan alla stjärnor i fönstren, men måste vänta på att få tillbaka min lampa till V-rummet den gick ju sönder innan jul men nu har ja lämnat in den :), dom ringde och nu är den lagad :D Jag älskar julen, men ja älskar också att städa ut den!

Imorse åkte Andreas, så nu är det tyst och tomt igen.. kände mig verkligen ensam när ja åt min middag. Tur att mina älsklingar Hilda och Picasso är med mig, finns inga som ger den glädjen dom ger. hihi förresten var Picasso på rymmen i trapphuset idag igen, man kan tro han jagar något han springer i lån position och spanar! Ja han är verkligen en vacker katt, hans fluffiga välkamade päls och hans stora blåa ögon. I veckan kom en granne och sa, båda din djur är väldigt fina och vackra, då blir man så glad :D


Badrummet är snart klart, om bara en del till kan komma så! Det är verkligen skilland, så jävla nöjd! :)
Jag längtar nu till våren så vi kan åka till thailand, och efter det är det snart sommar och då äntligen kan vi åka till landet, jag älskar att vara på landet även när det regnar, Hilda älskar att vara där och Picasso kommer älska det. VILL TILL UNDERBARA LANDET NU!


RSS 2.0