vilken promenad

Vilken promenad. Nu är både jag och Hilda helt slut, gick ett varv i ko-hagen och där var det så mkt snö.
När vi gått mer än halva promenaden, möte vi ett antal älgar wow så stora!
Jag låter bilderna tala

Hilda

Wilda och Hilda, Wilda har det orange halsbandet.

Hilda, Bosse , Wilda

Full fart.

Att busa med Wilda är det bästa som finns.

Här kommer Wilda i full fart.

Wilda som en björn.

Sen kom Hilda.

Hilda, ser lite farlig ut.

Då ville Bosse också vara farlig.

Bosse och Viktor kollar in brudarna.

Rolugt att kampa.

Sen kom älgarna, sen här tjejen sprang åt fel håll.

I verkligheten var hon jätte stor och vacker.

Sen gick hon också in iskogen.


Det var denna morgon promenad. Alltid kul när det händer lite. Snart dax att göra sig i ordning för att jobba ikväll :)

Ikea

I förmiddags åkte jag och Sandra till ikea :) Hittade lite smått, är så sugen på en pax gaderob får nog bli en när badrummet är helt klart, dom är ju både snygga och praktiska!

Tanken var att jag skulle bakat muffins ikväll men Andreas åkte för att hämta nya bilen vi köpt så blir prov åka den lite och sen handla istället, en skit snygg mitsubishi outlander tror ja, äsh en svart stor bil iaf :)



Lite nytt

Min söta Hilda!

Hilda och ja, som ett <3

Riktig puss det där !

Sandra fick en ridlektion på Marlon i julklapp!

Dom var jätte duktiga!

Tillslut fann prinsen sin prinsessa!

Innan jul kom älskligen hem!

är så glad att du är med oss!


Det var lite nya bilder det :) alltid kul!

äntligen

Klumpen i magen är borta :D eller ja, i alla fall för stunden. Januari kommer bli en lysande månad :) Nu är det bara hålla tummarna för att det för blir så också. :D Alla slit och kämpa har i dessa år får äntligen ett slut! :)

Igår kväll när ja kom hem, lås min nya ljusstake på golvet, trasig. :( men egentligen vad gör det? Jag älskar ju mina djur så fruktansvärt mkt så jag kan inte bli arg på dom, dom gör mig ju så lycklig i vanliga fall så lite trasiga saker får man ju då räkna med :)
En annan trasig sak är min telefon, den gör mig galen. gaah , idag ska ja lämna in den och får en låne telefon så länge så alla ni som skickar sms , de kan ta tid att svara jag är ju inte så snabb :P


God fortsättning

Vilken fantastisk jul! Juldagarna har varit så mysiga, umgåtts med alla man tycker om, ätit god mat fått fina klappar. Vårat badrum är så gott som klart och skit snyggt, jag verkligen älskar min lägenheten, formen färgen utsikten allt och nu med ett så snyggt badrum! :D

Bästa julklappen fick jag av min kära Andreas , underkläder från body line , de är verkligen som dom säger dyra underkläder är så mycket skönare. Samt ett knivsätt med jätte bra knivar :) Blev verkligen bortskämd men känns underbart, själv hade han önskat sig ett överdrag av någon sort till jakten, och det var inte heller gratis så :) Men det viktigaste av allt, massor kärlek och omtanke för har man inte det så är inte sakerna värda något. Men i år fick ja verkligen båda och känner mig så lycklig :D <3

Jobbar hela dagen idag men hoppas på att hinna ner till stan en sväng men det det knappert ut tyvärr , måste försöka. :)

God fortsättning på er allihopa!


fortfarande hos mor

Bor fortfarande hos mamma :) just nu sitter ja och väntar på att kl ska bli dax att åka till jobbet men ja roar mig med att lyssna på Sara och Hilda, Sara sitter och gör egna örhängen och hilda vill så gärna hjälpa till.. men det går ju inte så bra då. :P

Hade sista ridlektionen i lördags vi avslutade med hoppning och Galleur är som vanligt ett säkert kort :) Hoppning är ju inte min starka sida men ja styr och resten fixar han, duktig häst det! men i januari kör det igång igen, längtar redan :)

Julafton närmar sig med stora steg, nästan alla klappar klara. Måste försöka hinna med dom sista men blir tajt jobbar nu vrje dag fram tills den stora dagen och imorgon MÅSTE ja städa våran lägenhet, oh nej det ser ut som fan men badrummet kommer iaf blir grymt snyggt, bra gjort!!


lilla hilda

jag har en ledsen tjej tätt in till mig.. min lilla prinsessa tycker det är jobbigt att vara hemmifrån och går och bir deppig, så fort ja går gråter hon och ligger vid dörren. Gör allt för att vara hemma med henne och mysa , men hon vill hem.  jobbigt när de är så, hon är min min lilla tjej som ja gör allt för!

Veckorna går fort och om 8 dagar är det julafton, jag har börjat handla lite julklappar känns bra! :) Alltid kul att ge bort saker.
På lördag är sista ridlektionen innan jul sen är det uppehåll i 2 veckor tror ja? Vi avslutar med hoppning och jag ska rida Galleur känns bra, vi passar lixom som ett team.

Nej snart kommer andreas då ska vi åka och hämta en del av badrumsmöblerna som kommit :D KUL!!


Lite bilder från i lördags!

Galleur styrde som tusan i lördags, bråkig!



snart jul

ja är verkligen dålig på att blogga ibland.. men men. veckorna går fort , snart jul och snart är vårat badrum klart ska bli så skönt och så jävla snyggt! Ska självklart visa er sen , nu när ja har en grymt bra kamera också :D Hela ja är ju helt klart bra! :)

Efter december är det bara åtta dagar kvar :) skönt men samtidigt lite orolig för det , schema skit bra! Vart ja hamnar ? kanske bra kanske dåligt vem vet?

Nix nu ska ja och min syster baka julgodis, ja får förresten en del skäll av henne hela tiden snacka om att vara på dåligt humör! :) Puss på dig!

Ja vill hem till vårat sovrum nu!!

länge sen

dåligt med uppdatering här. men bor förtillfället hos mamma som äger den segast datorn i stan så undviker att sitta här. :)

står i valet att köpa en ny kamera eller ny, ja har ju ingen suck. Men är det värt det är ju frågan? jag blir inte klok på detta.

I tisdags lämna jag Picasso hos Camilla jag saknar min lilla grabb , och hilda saknar honom ännu mer, hon hatar mammas katter för dom är ju så himla elaka mot henne.
Ja har väl en del tt skriva men ja orkar inte nu, måste mysa lite med rottis hon ser ledsen ut !


Jag hitta en jätte gamal bild på mig och en häst som heter Wille, men han fanns inte med i bilden så länge men dn lilla tiden fånga han mitt hjärta direkt!

min ängel

det det ögon blicket förstod jag inget, de verka inte vettigt. jag får din tanke nu, du visste att jag inte skulle klara av det än gång till eller hur? För du vet att det är så det kommer sluta. Du får mig att bli förvirrad men på ett bra sätt, tänk en gång extra, men ja tyckte ja gick på magkänslan? Därför du gav mig känsla helgen efter? Ja tänkte efter nu, du hade rätt jag skulle aldrig klarat det igen ja skulle tappat min livsgnista. men som tur är så stod du framför och ändra min väg. du är min vägledare och du visar det så tydligt, jag som aldrig trott på spöken eller ett liv efter döden men du visar mig så tydliga saker nu. Tack hjärtat, du är min andra halva <3 Frexen!

vakna imorse med feber mindre kul, mår dock lite bättre nu men tabletterna för ju sitt. Dum som ja va skulle ja hjälpa Andreas lyfta ett badkar fullt med gips och kakel och min svaga rygg sa sitt då, har sjukt ont.
Hoppas iaf ja kan rida imorgon för det är verkligen så kul och ja älskar det, plus att ja vill ju inviga min nya Kyra K jacka den är ju så SNYGG!

Även om ni inte gör det, så tror ja på dig min skyddsängel!


hurtta

ja fy vilken kyla, tillomed min hund fryser hon fryser aldrig. så en sån töntig matte ja är har ja nu köpt ett nytt täcke till henne som kommer på fredag

Värt varje liten krona! Min tjej ska inte ha någon skit!


Idag efter jobbet åkte jag och Josefine och handla de var trevligt :) Sen när ja kom hem hade ja fått en avi från posten ÄNTLIGEN min Kyra K vinterjacka hade kommit. SÅ LYCKLIG den var så fin!

RSS 2.0