regnbågsbron

Det finns en bro som förbinder Himlen och Jorden. Den kallas för Regnbågsbron på grund av dess många färger.

Alldeles brevid Regnbågsbron ligger ett land med vattendrag, kullar och dalar med mjukt, friskt gräs.

När ett älskat husdsjur dör kommer det till denna plats. Där finns alltid mat och vatten, och varmt vårväder. De gamla och svaga djuren blir unga igen. De som blivit skadade blir hela igen. De leker med varandra hela dagarna.

Men det är en sak som saknas. De är inte tillsammans med den speciella person som älskade dem på Jorden. så varje dag springer de runt och leker tills en dag kommer då de plötsligt slutar leka och tittar upp. Deras nosar sniffar, öronen spetsas och blicken skärps och plötsligt lösgör sig en från gruppen.

Du har blivit upptäckt och när du och din speciella vän möts samsas ni i en glädjefylld omfamning som varar för evigt. Dit ansikte blir kysst om och om igen, dina händer smeker det älskade huvudet och du tittar än en gång in i ögonen på ditt trogna husdjur som så länge saknats i ditt liv men aldrig i ditt hjärta.

Sedan går ni över Regnbågsbron tillsammans för att aldrig mer skiljas.

Lycklig

Ja blir så lycklig när solen lyser! Samt att snön glittrar så vackert! Har varit på promenad en sväng skönt ute!
Idag ska ja julshoppa, vad ska man köpa till alla? Skit svårt ju! Vet iaf att Hilda önskar sig en älg, och Picasso önskar snören!

Frexen önskade sig alltid massor med morötter och röda äpplen, hans sista dag i livet ville han bara äta röda äpplen inget annat dög. Snart är de tre år sen hjärtat, ja minns så väl när ja titta på dig första gången. Du vet vad ja föll för, dina mörka ögon så otroligt vackra din blick sa, ja kan ge dig hela mitt hjärta. Det tog lite tid men han gav mig allt hela sitt hjärta, du var så ödmjuk. Världens bästa vän! Inget djur ingen häst utan bara min bästa vän!


Ser ni lyckan? När vi stod på landet fick han så stor hage att han vägra gå in ibland hihi!
Han galopperad och lekte för fullt.

Snön

Morgonen var helt underbar, solen lyste snön låg vackert över marken.

Hilda lekte i snön.


Hilda & Elsa ute och går.


Nu ska ja försöka med att ha lite lite lös igen, korta sträckor. Måste släppa kontrollen och lita fullt ut på min tjej!

julbord

Julbordet på sörby herrgård var mkt trevligt igår och kvällen avslutades på Harrys :) Skit kul! mindre roligt var det imorse när jag skulle gå upp för att rida, red en söt liten ponny som heter Dellman trevligt men kändes lite konstigt!

Nu sitter ja här sjukt trött och väntar på att de ska börja något bra på tv, ska sova tidigt börjar jobbar tidigt imorgon :)


Jag saknar att rida dig Marlon, men de gör ont så lika bra att låta bli

Hemma

Idag har ja varit duktig, först träning sen promenad med rottis sen till stallet, dock ingen riding Galleur oren :( Sen pysslat lite hemma!

V-rum.


Köksbordet :)

Köks fönstret, ser inte så juligt ut än måste upp på vinden och hämta ljuslyktor o tomtar!

Sovrummet, älskar orkideer!

En söt liten hyacint köpte ja förut :)


Jaja snart dax för julbord på sörby herrgård med Andreas jobb ska bli trevligt!

en vän

klockan är 22.30 egentligen hade ja tänkt att göra lite advents fint hemma ikväll efter jobbet men hamna här i en tanke ja inte kan släppa. tanken på vad en vän är egentligen. och vad hela ordet innefattar?
de sägs att en vän ska vara den som stöttar i glada sitvationer och
en vän som stöttar när man är ledsen
en vän ska kunna lyssna och kanske bara vara tyst,
man ska ge och ta?
ibland vet jag inte. är det mitt fel? ibland känner ja mig allt för snäll, folk även mina vänner suger all kraft ur mig. men vad får ja tillbaka? av vissa allt av vissa inget? 7
ja fick lära mig att vissa vänner kan man bara umgås med på vissa sätt.

de som betyder är att den man bryr sig om bryr sig tillbaka.



snö

ÅH vad snö de kommit, igår var ja skit arg för de, för bilen hade frusit och ja kom nästan inte hem från jobbet men nu på förmiddagen har Hilda o ja varit ute och lekt i snön de va så kul!! :) Nu tuttar min älsklingar tillsammans! <3


Snart jobb 12-21 :) Camilla kommer hit och är sällskap till Hilda och Picasso sen, tur de annars hade dom blivit ledsna!
Men ikväll hoppas ja komma hem annars kommer ja få ett utbrott på bilen och de ska försökas undvikas :P




Vem vet det kanske blir fjällen i år ? Är ju inte så bra på såntdär men alltid kul att umgås med lill sis millan o Jörgen :)

En underbar måndag!

Å idag var min prinsessa med i stallet, andra gången . Första gången var hon åtta veckor och nu 1,5 år. Så duktig hon är! Men lite läskigt var det! Men hon myste in sig hos alla, mysig tjej! :)
Längtar som tusan till lördag, ja längtar alltid till lördagar nu mer men förhoppningsvis blir de privat lektion också :D Ridingen ger mig så himla mkt, de är så kul och så himla positivt och alla glad och trevliga människor! Kommer aldrig sluta rida igen aldrig!

Nu har ja tre dagar framför mig med jobb, tre kvällar men de går :) Sen på fredag blir de julbord på Sörby herrgård, inte dåligt! Ska bli trevligt!!

Plockade ner advents saker förut, ska bli så himla mysigt att pynta lite om några dagar , älskar julen!


en kratta

Då är snart lördagen slut också.. förmiddagen var underbar, hoppning stod på schemat gick bra, men fy ibland blir ja besviken på mig själv, hästen ger mig allt och vad fan gör ja, rider som en kratta ja borde skämas! Men det ska bli ändring på! Mycket vill ha mer ni vet..

Imorgon är jag ledig..... så skönt vi ska styra hemma städa och fixa . Kanske köpa en ny lamp? För imorse hände en olycka som gjorde att ja nästan börja gråta. :( Min lilla picasso var uppe i V-rums fönstret och gick och PANG .. Min fina underbara dyra lampa går sönder , och lillen vart rädd men ja krama om honom så mådde man bra sen titta ja på lampan och insåg att den inte går att laga. men Picasso mår bra det är ju det viktiga men de brändes i hjärtat med lampan hur ska ja ha råd att köpa en lika vacker? Önskade att de var en billiga jävla ikea lampa men inte..



stolt

vilken underbar dag. vaknade upp med älskligen brevid mig å tänkte idag ska vi ha kul. Började med att besöka banken och skriva på papper för lånet gick kanon. sen ner till affärerna o kolla badrum å badkar, ja har hittat de perfekta badkaret! Allt kommer bli så fint så, det är så kul när andreas också är väldigt engagerad :) Så nu kollar vi ia alla kataloger. Sen gick vi en lång lång promenad, det var så skönt och fort gick de, måste bara nämna att Hilda blivit så duktig och mognat de är skönt , men med uppfostran hon fått kan hon inte bli mer perfekt.

Nu fredags MYS . <3

Hilda sex veckor.


Hilda åtta veckor


Hilda ca 6 månader

Hilda 14 månader

14 månader


Hilda 18 månader.


Tiden går fort nyss var hon en liten knubbis nu utvecklas hon till en vacker Rottweiler tik med mkt utstrålning. Tackvare sin fina stam och trevliga föräldrar!
Pappa: .KORAD Arzadon X
Mamma:
KORAD Lakita's Wilda
Född 09-02-28

Jag är stolt över Hilda och allt hon gör. Att ha en så fin hund med så bra psyke det värdesätter hur mycket som helst! Jag känner mig alltid trygg vid hennes sida för jag vet att jag kan lita på henne till 100% . S HJÄRTA H

devardu

nu är de snart tre år sen.. de känns så hemsk, ja tänker tillbaka och de sista ja minns är när du gick. varför? de gör så ont. de kommer alltid göra ont ibland mer ibland mindre. just nu mer. de närmar sig . jag älskade så mkt, ja mkt. ja försöker tänka på allt de positiva ja tänker så de gör ont. men hur ja än tänker så slutar tanken alltid med när du gick dörren stängdes ja bröt i hop den var du död . fy fan ja hopaps aldrig ni andra för uppaleva något sånthär för hjärtat bara ömar. du var min och ja din. du var ju min värld ja levde för dig då. ja saknar dig. R.I.P Freixenet Bello <3


Lite nytt

Då är snart denna dag slut, dagarna går så fort å snart är de första advent, dit längtar ja, älskar julen o allt där till.

Idag har ja jobbat, sen kom millan å sprang med Hilda i skogen :D Sen körde ja hem henne men innan stanna vi på blomsterhuset i eneby, älskar den lilla butiken haha stackars millan hon bara släppas efter. Köpte iaf två fina blommor och två jätte fina ljuslyktor som jag älskar !


På den här bilden ser de tomt ut på bordet men de gör det inte i verkligheten! :)


Ljuslykorna


Så fint så, så imorgon ska ja sitta å äta frukost länge och bara njuta för när man går upp så tidigt som ja så är det fortfarande mörkt ute när man äter :)
Jobbar delad tur imorgon känns trist men kommer förhoppningsvis gå fort, vill ju hem till min älskling som kommer imorgon! <3

tisdag kväll

jag älskar tisdag kvällar för då är desperate housewives! <3

På fredag kommer någon kille hit för att kolla på vårat badrum, äntligen! jag har hur mkt ider som helst! Kul!!
men längtar till torsdag extra mkt för då kommer hjärtat hem <3

händer inte så mkt mer spännande just nu, förutom att Hilda och Picasso kommit närmare varandra vilket gör mig så lycklig, en liten söt sak och en stor sak, deras kontrast gör mig glad!
Annars är de bara jobb o jobb funderar om o om igen nu, för efter nov är det bara 30 dagar kvar.. de kommer gå fort, sen då? Lite läskigt!



snygging

jag borde sova nu.. men de är så mysigt här att ja vill sitta kvar. Nu är ja lite uppe i varv igen , som vanligt kommer på något o de ska helst ske på två röda. men nu är det mkt igen. vi vill o ska renovera badrummet, ja vill ha häst, ja vill ha barn, ja vill ha ett underbart jobb, men samtdigt vill ja vara mitt gamla super snygga ja. Ja vet inte hur jag ska få allt att gå ihop sig.
Jag är ju en väldigt känslosam människa, eller? Ja stänger ju för de mesta också. Men något berörde mitt hjärna i helgen, ja är svag för dom svagare eller ja ser en sida hos dom mer speciella än vad många andra gör. Ja kan inte förklara, men lilla Galleur och ja red skiten ur dom andra för de var något vi vill tillsammans..
Snart lördag igen då får ja se hur de går och vem ja sitter på :)


Titta vilken snygging!

GALLEUR <3

wow vilken helg. har ridit galleur på km :) dressyren gick jätte fint men tyvärr ingen placering men de gör inget, hoppningen gick jätte bra med :) Kom 3a, de kändes så jävla skönt!! Tänk igår red ja honom första gången å han gav mig en känsla ja inte trodde men självklart gav ja honom respons :) UNDERBAR HÄST!!!

Nu mindre kul, har varit vaken sen 7 i morse suck inte sovit något på hela dagen haft fullt upp med tävling plus farsdag och nu? sitter på jobbet å önskar de vore morgon timmar o att ja fick gå hem o sova men nej kl är bara 22 å de är 9 timmar kvar..

Tänk på mig när ni sover i natt! PUSS

en lördag

imorgon är de lördag, lördagen ja inte vill ha. lördagen ja skulle ha vunnit km med marlon , lördagen som nu kommer sluta i katastroff. de här gör mig förvirrad. jag är ju fan bra, en riktigt jävla bra ryttarinna. ja fattar inget , inte ett skit.


Har jobbat hela dagen men på morgonen hann vi åka runt å titta kakel å badrum, de var kul de kommer jätte fint! Hoppas de finns möjlighet att få ordning de innan jul :D

På söndag ska ja till mamma å pappa på middag :) trevligt! Inte varje dag längre.

Å min lilla Picasso är så mysig, nu sitter han på golvet å ser snygg ut. Han har blivit så kelig :) KUL!


svårt att ta farväl

jag känner hur du glöder min vän!


Fan vad händer egentligen ja har nog oturen med mig, jag ska tävla Km i helgen på Marlon, ha trodde jag ja, men inte. ja får väl någon galen jävel å får hoppas att ja överlever men de ger ju spänning det med. Förut gjorde de mig förbannad nu känner ja, ja ge mig den svåraste då så ja kan kicka skiten ur dom andra! Sånt här gillar ja! Men de smärtar att min prins o ja inte får rida skiter ur dom andra å glänsa för ja vet att han älskar det också!

Jobb imorgon hela dagen kul kul! Men de går fort :)



ego dag

haft en ego dag, så himla skönt. ja har shoppat en del haha tillomed träningsbyxor, bra kämpat sofia.
haft en riktigt bra dag, skönt. men nu närmar sig helgen kan väl inte direkt påstå att jag är sugen.. får ta de som de blir. marlon är ju iaf en plinga o ja vet att han gör sitt bästa för min skull!

ibland när man blir vuxen är allt väldigt konstig , ja önskar ibland att ja var fyra år. men de är bara kämpa på så blir allt bra :)

PUSS


fan

jag blir så sjukt arg. eller besviken eller iaf tusen känslor i kroppen som får mig att regagera i ilska för det är sån ja är. så de är lika bra att skriva av sig för annars kan ja inte sova sen.
fattar du inte hur de känns? du har funnits i mitt liv till o från sen ja föddes men vet du hur ja känner? jo, att jag vet inte vem du är ja känner inte dig du är en främling för mig, ser du inte hur jävla mkt ja försöker? du ger inget, verkligen inget. visst du kanske har dåligt samvete men för i helvete säg det då för det är mig du sårar mig bara mig. det är ja som tror att du inte tycker om mig att det är mig det är fel på. men vet du jag tänker tala om de här för dig för ja har så mkt folk runt omkring mig som älskar mig som bryr sig. så om du inte tänker vara ärlig tillbaka o tala om vart du står så kommer din o min relation vara över. men just nu känns de som att de inte äns är värt att prata med dig för du lyssnar ju inte du lever ditt jävla liv.. en sak ja inte förstår är hur kan vi vara så olika vi är ju av samma kött o blod, eller?

min bäbisar

imorse var de full vart ut! de hade ju kommit snö, ja älskar snö och hilda älskar snö! så himla mysigt och kul var det!

men mina älskade djur är allt konstiga. Picasso hoppar upp på alla hyllor och kollar vad som finns på väggarna.



Och hilda tror hon är en katt och får plats i fönsterna!




ikea

Jobbat halva dan sen åkte ja till ikea med mammi och syster <3 köpte en hylla och lite smått och tro de eller ej men ja har kommit halvvägs med att sätta ihop hyllan, fan vad bra!
Köpte lite söta julpåsar med mm som ja ska slå in alla paket i :) å vad jag älskar julen, på onsdag tror ja att jagska åka ner till rusta och kolla om dom fått in något med! hihi!

de är så mörkt ja vill inte gå ut men måste med lilla rottis , ska sätta på mig mössa o vantar ! Men hoppas att imorgon när ja vaknar är de vit ute! MYSIGT!


sårad

har ni också känt de någon gång.. de undrar ja. för just nu vet ja inte äns hur ja känner, helt sjukt jag vet alltid men just nu är det tomt, men förbannat jävla smärtsamt. ja vill inte vara glad ja vill inte vara ledsen, men hoppet svek varför? ja vill lägga mig under ett täcke och blunda och önska mig ur denna dag just nu, men ska snart klä mig för fest, jippi? suck..

Ridlektionen med Marlon idag gick så förbannat bra tillslut, vilken hästen. men nu sårar de för mkt för att känna lyckan av det.. <3

min första

ja du älskling du ger mig tecken efter tecken dom alla är inte så roliga må ja säga men jag vet din tanke och du vill att ja ska minnas hur jävla ont de gjorde den dagen du lämna mig.. dagen ja förtränger dagen ja egentligen minns så himla väl. det var så hemskt, men ja kan inte bara se den dagen för ja måste se allt underbart vi hade allt du gav mig och ja dig. du sa att jag skulle veta när de var rätt igen. jag vet nu jag känner, och framför allt ja känner dig, tydligare än någonsin, alltid när ja står i svåra val ger du mig vägledning. ibland känns de lite läskigt men ändå tryggt. du var min prins, dagen du dog tog du en del av mig med dig, för du var min bästa vän. ja saknar dig.. ja behöver inte skriva de nästa men ni som känner mig vet att djuren betyder mer för mig än vissa människor för ingen ger samma tillit och kärlek dom djuren.
Freixenet Bello fy fan vad jag saknar dig och din charm! men tack för att du stöttar och hör mig . du är min ängel min allra första kärlek!




jag måste bara hitta ett sätt att vinna, för förlora, det finns inte..

jag måste bara hitta ett sätt att vinna,
för förlora, det finns inte.. jag är ju en vinnare, en tuff stenhård vinnare som du sällan krossar, men även ja kan vara skör. men inte nu för nu är ja på topp då kan inte äns mina svaga punkter göra mig svag!! jag är peppad ja vet vad ja gör, ja har sten koll! Jag är så jävla lycklig!!!!





min älskling

vissa har fan inte skam i kroppen.. att du äns tänkte tanken, om ja får syn på dig kommer ja hånskratta dig rak i ansiktet.

Denna dag började med en promenad med josefine elsa och hilda , hilda är lite avslagen eftersom hon löper. Imorgon ska min lilla syster millan vara hundvakt, hihi får se hur det går!
Åkte sedan till banken iaf, där gick allt vägen puu.. Sen ringde ja lite samtal och fick lite rådgiving så nu  känns de som om att jag börjar få kött på bena! sen lite jobb, känns bra!
Nu träning att men men tankte på hur mkt skit ja äter så kommer ja aldrig få några muskler! Skärpning!

MIN ÄLSKLING!!

de är vi

dagen började inget vidare imorse.. ont i magen :( stress och dåligt med mat not good! men som vikarie har man inte mkt annat till val än att slita arslet av sig en kortare tid och sen blir de bättre förhoppningsvis! TUR att jag tycker jobbet är kul!

något jag just nu längtar till är julen, helt underbart! Och denna julafton ska jag vara ledig.. :D pynta grannen, äta lussekatter och glögg :D Och i år ska ja gå på lucia firande i stallet det är så himla fint, jag tror dom kommer få till det riktigt bra!






någon som just nu gör mig glad är den här killen, jag tror inte att någon förstår hur jag känner för dig. vi hör ihop, de har vi alltid gjort. ända sedan dina och mina barns ben! du är en stora älgen och ja den lilla flickan, alla drömmar vi drömt, de vackra vi nästan glömt, finns kvar. du ropar och ja hör dig. i mina ögon är du en vackraste, ja försvarar dig in i det längsta, ja blir upprörd och känslorna väller i mig när ja hör något ont om dig, för dom känner dig inte. för du släpper inte in dom. du släppte in mig, trotts alla dessa år gav du mig ditt hjärta igen ja tänker omfamna det och förvara det med hela min själ. du och ja är inte du och ja utan vi är vi! <3

RSS 2.0