ny klippt!

Japp då var det borta , mitt hår det ryckte! Men fan så hett det blev. Var ganska nervös där i stolen ett tag måste jag säga men med tanke på hur grymt duktig frissör sandra så vart det skit bra! Hela jag förändrades, mer personligt lixom!




Ansiktet fick änligen sin rätta luck!

Frissan imorgon!

har badat mår så mkt bättre, jag älskar doften av renligt och fräscht! Och vad är bättre än ett bad då? :) Ja som ni vet har ja noja med att allt ska vara väldigt rent!

Imorgon äntligen dax för frissan, vill förnya mig,
kort kanske?

Nej det är kanske inte jag? Iaf ska håret vara mörkt igen, älskar att se mig själv som mörkhårig. Har insätt att jag klär fantastiskt bra i rött och lila inte alla som gör! Bra med mörka drag !

Satt precis och läste igen LB:1 som jag ska rida i nov :) haha josefine vill komma och kolla, och jag var nyss påväg att försäga mig med datum! så lätt ska det inte bli (A) men min magkänsla känner att jag kommer kunna rida pampigt och snyggt! Att tävla mot sig själv är något jag verkligen brinner för! Att överträffa sig själv hela tiden! Love it! Och känner jag pollen jag ska rida älskar han det också och han är en vinnare!

Hitta en gamal bild på honom som en mysig björn, 2007, 3
år sen!

Ledig nu i några dagar sen på fredag ska jag vill vilbergen! Kul ett tag sen nu, och där har jag utmaningar som jag inte så ofta jobbar med. Det gör mig extra glad! Det bästa som finns är ju att göra en annan människa nöjd och glad!

så ledsen!

ibland har jag lust att stoppa huvudet rakt ner i sanden och önska att jag hade gjort annorlunda! Det är fan hemsk och jag gråter av bara tanken. har förträngt den länge sen men nu trycker det på och fy fan vad jobbigt det är. vart tog det vägen? mitt glamorösa liv? där jag var smal och vältränad, snygg och riktig sexig med stans bästa själv förtroende? smal över gick till knubbig vältränad , inte äns tränad, dubbel haka och sexig ja shit inte i mina ögon iaf! och vart tog mitt pepp vägen? då kan kunde ta tag i saken på riktigt nu går jag som en lat oxe och gör inte mer än nödvändigt. skäms! inte äns killarna vänder sig om när jag går förbi längre och då är det illa. även ni som inte erkänner det, alla vill att folk ska kolla och tänka, wow vilken baby!

jag ska nog börja träna igen, har ni hört den förr? ja men ni som känner mig, skäll på mig skrik på mig, jag klarar det och jag kommer tacka er. Hur tror ni att en knubbis utan kondis ska kunna komma in på polishögskolan?


längtar

jag längtar efter att vara ledig en kväll, från allt lixom inte behöva tänka bara lägga sig i ett bad och ro om sig själv. Så imorgon kväll ska jag göra det!! :)

pratade med josefine innan jag börja jobba idag, vi prata i 30 min om ingenting tror ja, visst är det underbart att ha såna vänner. och det var som hon sa: ja är hellre ensam än att har massor falska vänner . hon har så rätt!

På onsdag är det kurs igen, sist var jag inte så peppad men nu känner ja att hilda och ja behöver det, vi har några frågar vi behöver hjälp med och det känns skönt att ha någon att vända sig till! :)
hihi nog om det, jag har bokat in hilda på spa/bad nästa onsdag! :) Min lilla prinsessa så skönt! Det blir nu andra gången vi gör det och jag tror hon verkligen gillar det :)


så är det

jag är så trött på alla negativa människor som klagar på livet! du har valt ditt liv, du har valt ditt jobb, du har valt dina vänner och hur du vill ha det. om du inte vill ha det så, gör något åt det för det är bara du som kan ! Alla människor har det svårt till och från alla har sina hemligheter. Men det handlar ju om att kunna bestämma över sig själv.

Ny vecka framför oss :) kul! Lite jobb sen till frissan på onsdag äntligen, sen ridingen på lördag åh så jag längtar! :)


vilken dag!

Vaknade imorse av att katten prata som tusan. suck jag som hade tänkt sova ut, först blev det lite halv sent igår med Mia dock super trevligt och sen skulle ja ju jobba natt. men upp ur sängen som en kanon åkte till färgagården och gick promenad med hilda wiggo och mia runt himpa fälten :) Sen plötligt slog tanken oss ikea fan vad kul. Tog med camilla också hade ju lovat henne att vi skulle ses idag :)

Inhandla en hel del, ett jätte fint täcke till Hilda som hon ska ha efter träning mm, ett par skit snygga med väldigt dyra ridbyxor ( har förresten fått en plats på lördagar nu skit glad) en fårskinspläd lite ljus och lite annat skit :)

Haha min mupp vän annika ringde imorse tre gånger på rad och jag duscha, jag bara tänkte vad har hänt?

Annika: Hej gumman. Jag har anmält dig till KM !!! (As glad)
Sofia: Jaha , men gumman jag har inte ridit på över två år nu?
Annika: Nej men det var därför jag inte fråga utan bara anmälde dig för hade jag frågat hade du svarat nej och nu är iaf anmälan bindande! Och jag satt upp dig på Marlon.
Sofia: ... (många tankar om hur denna kvinna kunde känna mig så väl) ja men vad roligt (lite tveksamt) du tränar dressyr programmet med mig en miljon gånger så det så!
Annika: JA! (fortfarande världerns lyckligaste! )

Där insåg jag hur bra hon känner mig, lite läskigt, jag älskade att tävla men som hon säger jag skulle aldrig anmält mig själv. Tack hjärtat för att du är en så bra vän!

Imorgon kommer älskligen hem äntligen MYS i några timmar innan han ger sig av igen!


Min Tjej!


Titt tut!

Hos mormor i svärtinge, har precis badat!

Hon driver mig till vansinne, gör mig galen, men det finns ingen som älskar mig så mkt som hon gör, och ingen som älskar henne så som jag gör. Hildas och min kärlek är starkare än någonsin!

Nya bilder

Vilken fin dag! Gick en lång promenad med Rottis i morse så skönt det var! Gick sedan ut med Picasso, haha jävla mupp katt , jag trodde inte han var så stark men han fick något damp ryck så ja tappa kopplet och han sprang fort som fan :P och jag efter! Men han stanna tur var väl det!
Syster Sara komhit för att umgås fick några bra kort på Picasso, hon har också sen ett ga tillbaka ett bra riktigt bra på Hilda dom får jag snart!

Nya på katten iaf!

I Skogen!

Mums!

Kungen i huset!

Grymt fina ögon, som stora blåa klot!


Nya Bilder på Hilda kommer sen!



Vilket helvete

När jag kom hem imorse mådde jag jävligt dåligt för att vara ärlig. Efter några timmar kunde jag inte gå, stå ligga, sitta för jag hade sån värk i magen och kräktes för det gjorde ont grät som ett barn och trodde jag skulle få åka in till sjukhuset. Men inget tar död på mig? Vart hel utmattad av allt och somnade, när ja vakna några timmar senare mådde jag lite bätte. Sån otur att just jag har sån sårmagkatar men som sagt ska nog be om tab för dte där igen för aldrig mer vill ja må sådär!

Igår var det iaf sol ute, så efter min promenad med Hilda gick jag ut med Picasso :) de gilla han!
Tro inte att det är någon vila och ro i huset här full fart, hoppas snart Hilda lungar sig lite så Picasso iaf kan gå fritt på golvet utan att bli jagad!



På promenaden igår!


Jodå dom kan vara nära men går Picasso blir Hilda helt galen!

En dag i skogen!

Natten har gått fint, katten å råttan. dock lite jobbigt tidigt imorse när Picasso bestämde sig för att gå en sväng i lägenheten vid 05.15 och Hilda var fast i sovrummet! haha då tjöt hon men det är bara att hon vänjer sig! :)

Idag åkte jag och Hilda till landet med lite familj :) Trevligt! Vi plocka svamp massor svamp, tog kort på korgen då vi gick andra rundan. Men fick typ typ 1 papperspåse :) hihi kul! Hilda nöjd iaf, hon har ju varit i skogen hela dagen! :)

 
Inte lätt att ta kort på Hilda när hon åker båt! Men bilden fick sin charm!


Imorse fick Picasso mjukmat! Mums! En hel burk åt han nästan! :)


Lite svart trumpet och kantareller :)


Picasso!

Sitter i soffan med Camilla, har precis ätit.  Idag har Picaosso kommit, det går bra än så länge han gör sig hemma och ligger i sin säng. Men nu är huligan Hilda på väg hem så vi får se hur det går :)

Imorse var jag i stallet och titta när Annika red:) kul! Ska förhoppingsvis börja rida igen en gång i veckan ska bli skit kul!!

Ny Tagna bilder på Picasso!






Nu får vi se snart är Hilda hemma men förhoppingsvis kommer de gå jätte bra! Det ska gå bra! :)

En ny dag!

Jag nu sitter ja här, 2,5 timmar kvar att jobba. men har en underbar lördag attse fram imot, jag ska först åka till stallet se min kära vän annika rida och anmäla mig till en grupp. Efter det bär det av mot Camilla, vi ska köa hem Picasso till oss. Våran nya familjemedlem , var först lite nervös inför detta men nu känns det mkt bättre, för det ska gå så det är bara att Hilda och Picasso lär sig acceptera varandra punkt slut! :)

Aow min älskling kom hem igår kväll, oj vad mkt tid vi har för varndra! Men det är viktigt att jobba så så klagar inte jag vet ju att vi har hela livet på oss att umgås dumt att slita ut varandra så tidigt :)!
Jag har redan börjat fundera på vad jag ska köpa till honom i julklapp, måste vara något väldigt bra då jag köpte en lite sen födelsedags pressent ! =/ tänk tänk tänk!

Jag passar ändå ganska bra i brillor!


Bilder

Vilken dag! Har jobbat lite under dagen sen varit hos mormor och morfar mysigt!
Nu på kvällen kom min syster Millan hit med Farmors gamla katt Picasso, vi prövade om det skulle kunna funka att han ska bo här, med tanke på att jag har en huligan hund! Men de verka funka ganska bra och jag tror dom snart accepterar varandra. På lördag flyttar lilla hjärtat in och det kommer bli tuffa dagar men de är jag redo för! Han ska få min kärlek precis som min prinssa Hilda!

Här är några bilder på Hilda och Diva, Diva är rottweiler valp som ett par bekanta köpt jätte söt!







Nu lite bilder från min fynd på ullared hitta massor men orkar inte fota allt så tog det jag är mest nöjd med! En helt underbar resa med en underbar vän!







Och en bild till på söta kissen Picasso!



hur gick de här till?

en har hänt en sak i mitt liv jag aldrig trodde skulle hända. jag trodde man som nära vänner lita på varndra och visste vad man skulle tro på.. tydligen inte, de verkar som du gjort ditt val. Och de är sant de du sa man ska inte anstränga sig. Men nu får jag göra det jag får försvara mig för något jag aldrig sagt jag får gå med skuld för något hemskt som jag aldrig skulle göra. Men mina riktiga vänner tror mig, min familj tror mig. Om du väljer att göra det eller inte kan inte jag bestämma, kanske det här är avslutet på en vänskap? Eller?

Men något kul händer ju iaf Imorgon är det Ullared fan vad kul :D Känns underbart jag och Annika åker 04.00 i morgon bitti :D

Hihi förut var Josefine , Frida och jag ute och gick de börja regna dom vände, men jag fortsatte behövde det :) Men möte ingen älg tur är väl de! Haha livrädd , men kom bara några rådjur och gick men dom är ju inte så stora!

Får se om jag orkar blogga om resa imorgon annars tar jag det på tisdag om jag hinner, ska träffa Josefine och mysa <3

en vän

Idag har varit en väldigt konstig dag, en dag där man verkligen fick tänka till om vad som betyder mkt och vad som inte gör det.!

Man ska vara rädd om sina vänner!

Ett extra stort tack till Emelie Sundén som fixa tjejfesten igår som var super lyckad! Jag älskar dig gumman!


i vilken värld?

jag kan inte backa, det är ju seriöst jag kan ju inte låsas som om det inte händer? Men jag är förvirrad, vad vill jag egentligen? Hur ska mitt liv se ut?

I fantasin: Ett stor hus på landet med mkt skog och natur, egna hästar som står precis utanför huset, hundar som springer omkring och sprider lycka. Vara ekonomiskt oberoende och ha ett jobb jag älskar.

Verkligheten: Liten lgh i rambodal , fast på samma plats utan att veta vad man vill, jobbar som en gris och mår innerst inne ganska dåligt av alla baciller?

att göra: börja motionera , lära mig spara pengarna , skaffa mig ett jobb som ger mig mer utmanning genom att antigen plugga sig dit eller jobba sig dit?

Snacka om att känna sig ganska negativ för tillfället, igår åt jag 415g glass sjukt mer än 2 st 200g chockladkakor, och vet ni vad jag kände efter? Jag vill ha mer, hur är det äns möljigt? Imorgon är det tjej fest, får väl börja vindrickandet på bussen på vägen så jag kommer dit halv lullig och rolig från början!:)

GODNATT!


Bil tjuv

När klockan ringde imorse trodde ja att det var mitt i natten det var tufft. Men hade ju något att se fram imot att träffa Hildas kompis Izac! Oj vad dom lekte och jag har fotat massor med andreas kamera så jag vet inte hur man får in bildera?? Ska lösa det!

Åkte till Maxi med Emelie, trevligt. Hämtade också en lite ny bil att åka i nice! Åkte sen till åby jag erkänner att jan körde som en bil tjuv för att hinna dit :) Lite sen men inte så farligt!

argbiggan!

den smyger sig på den jävla förkylningen ! Näsan täppt ont i halsen, fan rent ut sagt jag tänker inte blir sjuk jag har inte tid och jag vill absolut inte detta ska mot arbetas till 100%. Eller vila? Ja peppar med själv med tjejfesten på fredag och ullared på måndag! jag borde öppna min vinflska idag och göra en kur och hopaps på att bli frisk?! Någon mer?

Jobbade iaf förmiddag idag sen träffade jag emelie vi gick 5,5 i vrinnevi sen åkte vi hem och såg film, "Love happens" riktig bra film! iaf om man gemför med filmen jag såg i går, "remember me" den va en besvikelse!

Dom senaste dagarna har jag inte riktig kännt mig som mig själv, jag har haft sån ilska inom mig att jag har varit otrevlig mot familjen och folk runt om mig stackars andreas och hilda! Men nu känns det som det släppt igen skönt det!

Min kära hund är inne i någon typ skräck tid, imorse fick jag inte äns klippa klorna det som brukar gå hur bra som helst tången var as läskig och det gick inte alls (jag kände inom mig: duma hund) men hihi jag ska ta henne nu när hon sover och prova igen hon kan ju också haft en dålig morgon. Prinsessa väckte nämligen mig i natt, det händer aldrig annars, hon va så ledsen! Hon kom och ställde sig vid min sida och gnällde. Mammig som jag är går jag upp kl 02.16 och tar på mig morgonrocken går ut med henne, hm inte kissnödigt inget? Åt massor gräs? Var ju självklart hungrig så tjejen gick mat och gick och la sig igen :) Bra gjort!

Snart är det jul iaf, mysigt det!

söndag morgon!

Det är söndag morgon, det var kallt ute i morse! Nu är hösten här iaf snart, svårt att klä sig just nu! 
Jobbar hela dagen fram till 15 sen får vi se vad som händer, en sak är iaf älsklingen och jag ska städa vinden (vill inte men måste) vinden är typ ett ställe där ja kastar in saker ja förtillfället inte orkar med! :) JOBBIGT att nu sätda upp! Men det måste väl göras eftersom jag ska till Ullared om en vecka och fylla på med nya saker i lägenheten och allt gamalt upp på vinden! :)
Som sagt ullared en vecka kvar, hur underbart är inte det?? Dom har så mkt fint på bloggen också! Men måste försöka tänka till hur ja vill ha det hemma, inte alltid så lätt? LÄNGTAR IAF!

Inatt igen åker han, känns lite jobbigt. Jag jobbar mkt helgen så vi ses sällan men nu ska vi boka in spa i okt/nov så det blir mysigt! dumt att nöta på varndra eller vad säger man. Ska iaf mysa hela kvällen lång!
Andreas betyder så otroligt mkt för mig och jag är så glad att jag får tillbringa mitt liv med honom, vi ger och tar av varandra och allt känns toppen. Vi passar verkligen tillsammans , japp ja sa det jag är ego jag vet!

I eftermiddag ska vi ev åkaa till pappas kusin och titta på deras nya valp, rottweiler någonting :D en gullig tjock sak, jag blir så sugen på fler, andreas får spader! Jag älskar verkligen djur, mer än vissa människor jag vet att jag är knäpp men ingen ger kärlek och tror på en så mkt som ett djur! <3 HILDA!






Missa ni det?

Missa ni det? var glada för det eller. jag och hilda var ute för en stund sen, ojoj jag hängde i kopplet som en liten vante och lekte fram och tillbaka med en barkbit? mkt kraft i min lilla tjej upptäckte ja!

Annars har jag jobbar idag gick bra, dagen gick fort :) det är bra för nu närmar sig ullared! gaah vi åka nu, har så mkt att shoppa! Men ska inte önska i förtid för när ja väl kommer dit då finns väl inget :D

Imorgon kommer min gulleplutt hem, äntligen! saknar honom när han är borta så mkt och typiskt nog jobbar jag i helgen men det har jag ju valt själv så :) Ja tror inte jag varit ledig 1 helg sen i juni? Bra mig!
Men har bra turer så hinner med mkt annat också :D

Jag vill säga Grattis till min vän Josefine och hennes Martin som idag har förlovat sig nere eller uppe? I tenriffa iaf :)
Annonsen i tidningen såg bra ut! <3

,

RSS 2.0